Så smått.

Gjort första smootien på typ en månad. Fick springa runt i hela köket innan jag hittade den eftersom jag inte använt den sedan vi flytta. Så nu sätter jag allt hopp på att denna smootien ska få mig att klara tentan imorgon. 
Idag har jag suttit ute från klockan nio till tre med en paus för lunch, de har vart 27 grader här och de har man verkligen kännt. Så denna smooties passa perfekt för att svalka mig lite. 
Kokosmjölk,vatten,turkisk yoghurt,blåbär,hallon.

Vi som ska stötta varandra, vi drar ner varandra.

Imorse var de tufft att ta sig ur sängen för att gå ut på morgonpromenad. Kom inte ut försen 06:30 och var helt groggy med stora påsar under ögonen. Jag skiter helt ärligt i hur ja ser ut när jag är ute och går och min första och störta regel när jag tränar är att aldrig sminka mig. Allafall, när jag har gått kanske en kilometer så möter jag en kvinna på cykel. Hon öppnar munnen och stirrar storögt på mig med rynkad näsa och sedan cyklar hon vidare. Ännu en gång har jag blivit dömd av en medmänniska. Jag är så fruktansvärt trött på hur vi kvinnor/tjejer/flickor dömer varnadras utseende, kroppstyp, gång m.m. Låt mig vara! Låt mig gå i min lilla bubbla och vara nöjd med mig själv som jag är och sluta upp med de jäkla minerna! Jag ser att ni tittar, jag ser att ni dömer och jag ser vad du tycker, men vet du, jag bryr mig inte! Jag orkar inte bry mig om din åsikt och jag orkar inte bry mig om hur du tycker att jag ska vara, jag duger precis som jag är. Med påsar står som knytnävar under ögonen, vidrig andedräkt och lite finnar här och där. Jag tycker om att jag ser ut som en stor val när jag går PW och jag tycker om att andas genom munnen! 
Jag vet att jag själv gjort de, jag har dömt andra genom mitt liv med både vikt, utseende och kläder. Men jag har bestämt mig att inte göra de mer, jag har bestämt mig för att låta andra va som de vill och de funkar alldeles utmärkt. Mitt liv är lika roligt som utan allt skvaller och betygsättande. Jag själv mår bättre med mig själv och med andra i min omgivning. Så nu är min utmaning till alla er där ute. Prova att sluta bedöma andra för en vecka, se till dig själv och förstå att alla är lika mycket värda och att materialla ting och utseende är bara något samhället prackat på oss att anse vara viktigt. Försök se till de stora hela, jag lovar att du kommer må så mycket bättre och du kommer bidra till att även vi andra mår mycket bättre!  
 
Hur kvinnan kolla......och minen jag gjorde när kvinnan cyklat förbi

Kvällen.

Nu är det inte långt kvar... två veckor sen är denna kurs slut och jag återfår mitt liv. Idag sprang jag för första gången på jättelänge! Har vila upp och tränat upp benen och de gick så bra. Ska trappa upp lite varje dag nu men detta behövde jag verkligen, lite glädje mitt i allt kaos. Om två månader så ska jag kunna springa normalt igen är mitt mål! Idag hade jag även sambon som sällskap och han körde all in verkligen. De roliga är att han är fortfarande kvar ute och springer, och när jag precis ringde honom så hade han sprungit 13 varv.. varje varv är 1,2 kilometer. Han är tokig, men en sjukt bra inspiration!
Och nu fick preciiis veta att jag klarade min omtenta, en stor sten som lyft från mitt bröst och jag känner att jag äntligen kan slappna av lite! Wihoo!
Har de senaste dagarna kört mina morgonpromenader som jag ska, innan frukost och det känns super härligt att starta dagen på det sättet, man får dubbel energi! Men imorgon ska jag nog prova springa två långsamma varv istället för en pw, håller tummarna för att benen är lika peppade som jag! Nu känns de som livet vänder, tack snälla universum!