Självtro.

Jag har på senaste tiden börjat få självtro, ordet finns inte och är i självafallet ordet självförtroende fast inte lika missbrukat. Jag har aldrig riktigt trott på mig själv och de har kanske något att göra med mitt dåliga "självförtroende". Jag har aldrig kännt att jag varit något vidare bra på något och aldrig varit "bäst i klassen" på varken matte, idrott eller rita snyggast. Men jag har på något sätt nöjt mig nu, självklart eftersträvar man alltid att vara bäst i något, om man inte gör de tappar man nog glöden. Och jag tror fortfarande att alla har nån grej som dom förr eller senare upptäcker att det är deras grej.
När jag började träna på gymmet/löpning för ett år och två månader sedan, så har jag bara kännt mer och mer att detta är min grej. Att det är detta jag brinner för och verkligen älskar! Frihetskänslan när man går en morgonrunda och känner sig starkas i världen och man bara känner att just NU skulle jag kunna springa 23 mil utan att va de minsta trött. Den kicken älskar jag! Eller när man är inne i gymmet och kör sina armhävningar en helt vanlig torsdag och känner hur man inte blir trött vid sitt förra rekord utan kan köra de dubbla. Glädjen jag fått genom träningen kan jag inte byta ut mot något annat och jag är så glad att jag i slutet av november 2012 bestämde mig för att aldrig ge upp igen, att jag denna gången skulle jag bli bättre än mig själv (Självklart har man vacklat och tappat lusten men ändå fortsatt) För annars hade jag inte varit här idag. Träningen förändrade hela mitt liv med både hur jag ser på omvärlden och hur jag själv mår. Träningen är mitt liv. 
Och nu till saken, jag känner att jag för första gången tror på mig själv, jag vet mina gränser och hur mycket jag faktiskt klarar. Detta kallar jag självtro, när man tror på sig själv att man har kraften att motivera sig själv när allt är tungt och trist. När man kan få en grå måndag morgon att bli en solklar junikväll, den kraften och glädjen får jag genom träningen. Träningen har gjort att jag börjat tro på mig själv, jag vägrar kalla de självförtroende för det har alltid varit något negativt för mig. Jag vill ge de nytt liv och en positiv klang, jag kallar det självtro