Framme.

Kan inte ha de bättre . Strålande sol, såå inspererande människor och världens mecka för tränings människor! Idag börja vi dagen med en morgonpromenad innan soluppgången och snart ska vi på ab-core. Älskar de här stället.lasplayitas

Besluts ångest.

Har typ packat ner alla mina träningskläder... och ja tror inte ja behöver allihopa men jag hittar hela tiden en anledning till varför jag ska behålla varje plagg. Den enda jag kan med gott samvete lämna hemma är mina vintertights. 
Sen till de här med skor. Jag har mina fyra favoriter och de känns som att alla ska med.. Men de är ju helt onödigt. Jag behöver ju bara ett par inne och ett par ute. De kommer säkert sluta med att jag tar med allihopa.. Friheten.

Nu äntligen är jag klar med denna kurs. Gjorde precis sista inlämningen och de senaste 48timmarna kan ha varit de mest krävande jag gjort. Jag bröt ihop vid ca 20:00 igår då jag ser hur min webbsida har förstörts. Jag gråter i ren panik och stress till klockan nio, emil försöker få mig att börja om men jag känner bara hur livet är skit. Tillslut får jag hjälp av min kära klasskompis, ja lugnar mig lite och sen kör ja igång, med gråtintervaller så fort något går emot mig. Och så nu äntligen är de över. Jag satte mig framför datan imorse 7:30 och gick inte därifrån försen halv två då jag kom på att jag inte ätit något(de blir alltid så när man har fullfokus på att lösa någon uppgift). Sen har jag suttit där fram till 19:30. Jag är så glad att jag kommer ha en teoretisk kurs nu i vår för jag pallar inte att sitta framför datan varje dag. Vill läsa en bok och känna att jag kan planera dagen utan att behöva oroa mig ifall något går fel eller inte funkar. Jag känner att resan kommer perfekt, jag behöver verkligen komma iväg, slippa se datan på en vecka och bara fokusera på de jag älskar mest, träna och bara njuta av livet! 
Sitter nu med en superboost och är taggad på nästa kurs, som alltid, får se hur länge de håller.