alla dessa genvägar.

Var inne på fitnessguru en sväng nu på förmiddagen och de första jag ser är deras nya produkt "One cheat". Jag klicka mig vidare för att läsa vad detta kunde vara och inser ju mer jag läser att detta är en produkt för dom som vill "fuska" med kosten. Alltså om du äter en kaloririk måltid så ska du äta dessa piller för att stoppa fettupptagningen och de "omvandlas" till energi istället och "One Cheat begränsar upptaget av fett och socker"(begränsar=bara en viss del, du kommer fortfarande äta sockret och fettet). Jag är fortfarande i chock att man kan med att sälja en sånhär produkt, självklart förstår ja att den säljer eftersom alla vill ha en snabb och enkel viktnedgång och samtidigt äta massa gosaker. Men att man väljer att fuska genom detta är ser jag ingen vits med. Sen om de hjälper vet man ju heller inte.
Enligt min erfarenhet så blir man mer sötsugen ju mer man äter av det, och om man vill ha en clean kosthållning så ska man ju fokusera på de och inte göra de till vana att fuska. Självklart tycker jag att man ska unna sig glass eller något annat sött, men då ska man göra de utan några piller som påverkar en. Det är okej att äta en chokladbit och man ska inte få dålig samvete för de. Man äter för att må bra. Jag ser bara detta som något negativt eftersom att stoppa i sig massa piller gör inte att man blir mer clean. 
Dom har skrivit såhär "Även de bästa faller för frestelser ibland. Utmaningen att avstå från tårta, kaloririka måltider på din favoritrestaurang eller en stor påse chips kan ibland vara för svår att motstå under diet."
"Med One Cheat måste du inte ge upp dina favoriträtter för alltid trots att du är på diet utan du kan välja att äta vad du vill utan konsekvenser eller ångest."
 
För mig är detta hetsätande, en stor påse chips. Istället för att tvinga sig själv att äta helt fritt från sötsaker kan man unna sig något gott en gång i veckan, då blir det inte lika jobbigt att stå emot den där fikan. Och då blir de inte de där hetsätandet som man får när man faller för frestelsen. Och man kommer få den där ångesten även om man ätit ett piller innan, för man vet innerst inne att detta är inte bra för din kropp.
Så istället för att äta massa piller för att kunna hetsäta hur mycket du vill utan dåligt samvete och aldrig nå ditt mål att bli helt clean, ät med måtta och unna dig själv något gott då och då. Den kosthållningen håller mycket bättre i längden. 
 
1
Jessica

Detta upprörde mig fruktansvärt mycket också.... :/