Mat

Besatt.

Jag är en såndär människa, en människa som hittar en sak den gillar och blir heeelt besatt av den, de gäller alltså mat & träning, misstolka inte nu. Jag upptäckte i början av året verums blåbärs fil och åt det så mycket att hela min kost bestod tillslut utav fil och bär. Just det där att bara äta en sak har jag blivit bättre på men vissa saker kan smyga sig in ibland och bli en stor del av allt annat. Just nu tex har jag upptäckt att havremjölk är så fruktansvärt GOTT! 
Ja vet.. alla mjölkälskare lär tycka att jag är knäpp.. Men havre mjölk ÄR godare än vanlig mjölk. Jag själv har alltid varit en mellanmjölk älskare men när jag för något år sedan upptäckte min laktosintolerans så gick jag över till laktosfri mjölk och tänkte "om laktosfri smakar såhär, stackars de som är gluten och måste dricka soja/havremjölk". Man måste sluta upp med alla dessa fördommar, för nu slår jag fast, havremjölk är både bättre och godare! 


#laktos #gluten - laktos

Träningsresa.

ÄNTLIGEN! 
Jag har äntligen kunnat boka min drömresa till Las Playitas! Vi kommer bo på Playita resort som är fuerteventuras största träningsanläggning! Hit åker exempelvis lisa norén och svenska OS-truppen och tränar! Jag har tänkt åka hit ända sedan jag börja min träning förra året. Så äntligen uppfylls min dröm!
Jag åker dit i januari med min vän Emma som också älskar att träna och leva nyttigt! (Hennes blogg heter www.emmabjorndahl.se) och ja är så sjukt glad att vi ska åka ihop!
De kommer bli den bästa veckan med nyttig mat och minst tre träningspass om dagen och massa sol! En hel vecka där vi får puscha varandra till max! 
Sommaren 2014 kommer jag garanterat vara i min livs bästa form! 
Ego..

Jag har alltid haft svårt för att lägga upp och visa mina egna såkallade ego bilder, för vi alla tar ju ego bilder nån gång. Men jag va bara tvungen att lägga upp denna (inte för den är snygg på något sätt),utan för här syns det skillnad. Att byta kost och ökad träning funkar (men lite tålamod)! Även på någon som jag, som verkligen har svårt att gå ner i vikt och provat allt innom bantning. Men efter allt slit så ser man lite skillnad, ÄNTLIGEN
Så hur långt bort målet än är så kommer jag långsamt framåt, man ska banne mig aldrig ge upp, vill man så kan man!