Race yourself.

Jag är inne i en mycket bra period just nu och då menar ja de fyra dagar av veckan som gått. Jag äter bra och jag tränar som aldrig förr! 
Igår körde jag Warg-passet plus löpning och idag gick jag på ett FS pass. Och de va så gaalet kul! 
Dagens pass var cirkelgym, där man kör igenom hela kroppen med styrkeövningar och lite kondition. Man kör två varv på den timmen man är där och jag lovar att de kan vara de jobbigaste passet på friskis om man går all in. Efter redan första varvet ville ja bara lägga mig ner och spy! Tänk er då att veta att man har ett heelt varv kvar! 
Jag känner att denna veckan har jag verkligen pushat mig själv över gränsen. Inte som förut när jag stod och jämförde mig själv med en andra tjejer på löpbandet brevid, nej, nu tävlar ja mot mig själv. Och ja känner verkligen att jag mår så mycket bättre av de och får ut mer på träningen. Man ska bara se till sig själv, skita i hur man ser ut och bara köra sitt eget race!

Emil sa en klok sak till mig "om du ska få ut något av träningen, då ska du köra tills du vill spy och när du får den känslan, köra fem till". Och ja tror verkligen det ligger något i de. Man ska ta sig själv över gränsen för att komma längre. 
Nästa pass är på lördag, men jag vill egentligen bara gå till gymmet nu på direkten och springa i flera timmar. Älskar denna känslan och älskar träning!!!